Stevnedeltakelser i mars

Flere medlemmer i klubben deltok i Vårløysinga i Førde helgen 11-12/3. Totalt 7 skyttere var med på lørdagens 18m, og på søndagen deltok 8 skyttere på 25m skyting.

Lørdagens R4 vinner ble Karl-Ludvik Tøsdal. Kjerstin og Victor Hoff måtte kjempe i bronsefinalen i C2 og fikk der 3. og 4. plass. Marny Strømland tok andre plass i BB1. En andre plass ble det også på Andreas Vik-Larsen i Instinktklassen. Roy Taranger endte på 10. plass og Magnar Tøsdal på en 19. plass i R2.

På søndag så klinket damene Solveig Lilletvedt, Eli Karin Dirdal Henriksen og Kjerstin Hoff til med ny norsk lagrekord i Recurve D50! Karl-Ludvik Tøsdal vant i R4 og sikret seg dermed også sammenlagtseieren. Det samme gjorde Marny Strømland og Andreas Vik- Larsen. Fana BSK takker Førde for et vel gjennomført stevne.


Mandag 13/3, dagen etter Vårløysinga, holdt Fana et kveldstevne på 30 piler. Skyttere fra Bergen bueskyttere var gjester og 25 av klubbens egne medlemmer deltok. Vi hadde med 4 helt nye som skjøt sitt aller første stevne. Damene Eli Karin Dirdal Henriksen, Solveig Lilletvedt, og Kjerstin Hoff klarte igjen bragden å sette ny enda en norsk lagrekord i D50. Det gjorde også Linn-Therese Selvik fra Bergen bueskyttere i klassen instinkt, mens Bettina Moberg kun var et par poeng fra norsk rekord i klassen R4 jenter.

Så til sist, 18/3 holdt klubben et eget finalestevne som oppkjøring mot NM i vår. Totalt 37 skyttere var påmeldt fra egen klubb, Bergen bueskyttere og Flaktveit.
Det ble en tett match i bronsefinalene i både R4 og C2 med shoot-off som avgjørende.Karl-Ludvik vant over Asbjørn Orvedalg og kom til finale mot Bettina Moberg. Denne vant Bettina. I C2 ble det et bronseoppgjør mellom Hoff og Hoff med shoot-off , der Kjerstin gikk av med seieren. I R2 klassen ble mye forandret i forhold til innledende da finalene var over. Bjørn- Cato ledet innledende og vant finalen over Erling Vikane som gikk den lange veien helt til gullfinalen og endte på andre plass.
Hyggelig at også Per Ivar Pahlm er tilbake. Han vant finalen i Langbue.
Våre helt ferske nybegynnere var også til stede, og Runar Brandseth fikk en fin andre plass i klassen R3 som ble vunnet av Beate Moberg. Ianseo og nettet fungerte som det skulle, og vi fikk kjørt feilfri live oppdatering på storskjerm for første gang!

Nå ser vi frem mot NM og utendørssesongen!

Full oversikt på resultater:
Førde, Vårløysinga dag 1, Vårløysinga dag 2
Fana, kveldstevne 13/3, finalestevne 18/3