NM helg i Førde 5. til 7. april

Vi kan se tilbake til en flott helg i Førde der 348 skyttere fra hele landet deltok på årets innendørs NM. Nå kommer vi sliten men fornøyd hjem igjen. Det ble 🥈🥈🥈Sølv til damene Marny, Malin og Solveig.🥉Bronse til Kjerstin og🥉🥉🥉bronse for lagskyting i klassen rekrutt til Julie, Amalie og Even. For noen var dette det første NM de var med på, og alle våre yngste gjorde det veldig bra. Langbuelaget kjempet hardt, bronsematchen glapp, men laget tok en hardt tilkjempet 4. plass som vi er godt fornøyd med. I tillegg tar vi med oss to 4. plasser til Eli og Turid, to 5. plasser til Amalie og Bettina og to 6. plasser til Asbjørn og Arthur. Vi ble med dette 4. beste klubb. Gratulerer alle sammen! Vi avslutter nå innendørssesongen og ønsker velkommen til utendørssesongen på Kismul onsdag etter påske. Nytt nybegynnerkurs vil bli publisert før påske.