Nordisk ungdoms mesterskap (NUM)

NUM 2019 er nå ferdig for i år. Våre 4 skyttere har hatt en fin opplevelse, og nye vennskap er inngått. Lørdagens innledende skyting ble en lang økt på hele 13 timer, og lagleder Arthur Hustveit hadde jobben med å følge skytterne på hver sin kant. 🎯
Julie Hustveit som var på sitt første NUM klatret seg opp til en fin 9. plass i klassen recurve nordic kadett jenter.
Asbjørn Orvedal endte også på en 9. plass i klassen recurve kadett gutter. I klassen recurve kadett jenter ble Bettina Johansen nr. 17, mens Malin Hustveit gikk hele veien til bronsefinale. Her ble det en fin,fin 4. plass og mange plasser opp fra i fjor.
Skyteforholdene var utfordrende nok med mye vær. Både mye regn og vind, men også sol og fint i finaleomgangene. 🌞🌪☔️
Vi gratulerer med flotte resultater. Neste år er det Sverige sin tur til å arrangere NUM. Dette skal foregå i Uppsala fra 3. – 5. juli