Norgesmesterskap innendørs 2022

NM innendørs på Lillestrøm 2022 er avsluttet. Det ble et innholdsrikt NM for våre skyttere.

Det ble lag gull i klassen Tradisjonell til Victor Archer Hoff, Etti Zulliani og Kjerstin Hoff.

Individuelt ble det Sølv til Solveig Lilletvedt i klassen compound damer 50. 3 bronse til Marny Strømland i klassen Langbue damer, Kjerstin Hoff i klassen Tradisjonell damer, og til Håkon Øgård i klassen barebow rekrutt gutter.

Vi fikk også følgende gode plasseringer: 4. plass til Victor Archer Hoff i klassen Tradisjonell herrer, 4. plass til Ketil Møn i klassen recurve gutter U18, og Eli Karin Henriksen i klassen compound damer 50. En 7. plass til Torbjørn Klever i klassen barebow herrer. Tom Olsen i klassen recurve herrer 50 endte på en 16. plass, og Knut Inge Johnsen fikk 17. plass i klassen Langbue herrer. I klassen recurve herrer møtte Runar Ekse Brandseth lagkammerat Bjørn Cato Knutsen til match i 16. dels finalen. Runar trakk her det lengste strået og gikk videre til 8. dels finalen. Her endte han til slutt på en 16. plass. Takk til alle som stod på for samhold og støttet laget og hverandre. Dere er gull! Takk til Lillestrøm & omegn bueskyttere for et godt gjennomført NM.