NM innendørs 2023 i Sandefjord

20 håpefulle fra Fana Bueskytterklubb tok turen til årets innendørs NM i Sandefjord. 9 stk kommer hjem med medaljer.

Gratulerer til langbuelaget Marny Strømland, Harald Henriksen og Stine Leganger som tok bronse i lag.🥉🥉🥉 I Comp 50 damer ble det reint bord til Kjerstin Hoff gull, Solveig Lilletvedt sølv, og Eli Henriksen bronse.🥇🥈🥉 Etti Zuliani tok 🥉bronsen i tradisjonell herrer. Ungdommene våre tok gull i recurve herrer U18 ved Ketil Møn, 🥇og sølv i klassen barebow herrer U18 til Hamed Amiri. Marny tok en fin 4. plass, og Stine en 5.plass i sitt første NM. Amanda Svendheim var også med på sitt første NM i tradisjonell damer og lærte en masse. Forøvrig gjorde våre barebowherrer Bjørn Cato Knutsen, Torbjørn Klever, og Sathish Bommannan det meget bra. Harald fikk problemer med armen og måtte stå over finaleomgangen, men fikk med seg lagbronsen. Victor Hoff lykkes ikke helt i sin klasse. Tom Olsen endte på en 14. plass i recurve herrer 50. Vi har kost oss masse! Takk til Sandefjord Bueskyttere for vel gjennomført NM 👏