Klubbmesterskap, Kismul 2016

Den 28. august ble det holdt internt klubbmesterskap på Kismul. Vi hadde deltakere i recurve 2-4, compound 2, barebow 2 og langbue 1.
Stevnet var en 720 runde med finaler.

I R2 så tok Bjørn-Cato Knutsen første plass, foran Kjerstin Hoff på andre og Ann-Kristin Natvik på tredje. I R3 så gikk Tord Byrkjeland Berndtsen for første plass, i tillegg til ny klubbrekord på 720 i R3 herrer. Eli-Karin Dirdal Henriksen tok andre plass og Beate Mober tredje plass. I C2 var det jevnt hele veien mellom Victor Hoff og Tomas Hopland, en av våre mest ivrige nybegynnere. I finalen så måtte Thomas se seg slått med to poeng til fordel for Victor Hoff.


I R4 er det alltid kniving om poengene. Våre imponerende rekrutter holder som oftest jevne trinn med hverandres poeng. Denne gang så trakk Håkon Johnsen blant annet det lengste strået i en shootoff mot Karl-Ludvik Tøsdal og tok første plassen i gullfinalen. Asbjørn Olav Orvedal fikk andre plass og Bettina Moberg Johansen fikk tredje plass.

IMG_20160828_170108-min

I barebow 2 så gikk Knut-Raoul Samnøy for gull, og i langbue 1 så ble det et «internoppgjør» mellom paret Knut-Inge Johnsen og Marny Strømland. Marny stakk av med seieren i finalen.

I skrivende stund så er ikke poengene registrert i Ianseo, men resultatene er å finne her når de blir meldt inn: (Ianseo)